Wonen bij Kempenhaeghe

Veilig wonen met aandacht voor jouw wensen en behoeften. Dat is wonen bij Kempenhaeghe. In onze woningen krijgen mensen met epilepsie dag en nacht begeleiding en zorg.

Op de website van Kempenhaeghe vind je ook informatie. Bijvoorbeeld over hoe je jezelf bij ons  kunt aanmelden. Kijk daarvoor op deze pagina.

Waar staan we voor?
Wonen voor verschillende doelgroepen
Wonen in je eigen studio of in een groepswoning
Wonen midden in een dorp of lekker rustig
Epilepsiezorg altijd dichtbij

Kinderen

Elk kind is anders. De soorten begeleiding en behandeling dus ook. Bij ons woon je fijn en veilig op het terrein van Kempenhaeghe in Heeze. Hier is ook de school en het kinderdagcentrum.

Bekijk de woonvorm

Volwassenen met lichtere beperkingen

Kempenhaeghe heeft groepswoningen, maar ook appartementen. Wat past het beste bij jou? Samen kijken we wat er mogelijk is.

Bekijk de woonvorm

Ouderen

Als je een dagje ouder wordt, bieden wij alle voorzieningen. Wij passen de dag aan op jouw mogelijkheden en houden rekening met andere vragen die ontstaan bij het ouder worden.

Bekijk de woonvorm

Moeilijk gedrag

Je bent soms verdrietig of je begrijpt de wereld niet. Hierdoor kun je boos worden. Wij luisteren goed naar je en kijken naar jouw lichaamstaal. Zo krijg je de juiste begeleiding.

Bekijk de woonvorm

De woonomgeving

wij zijn onderdeel van

Het doel van Kempenhaeghe

Wij kijken verder dan jouw epilepsie. Zo zien we oplossingen waar anderen een beperking zien. Het maakt jouw leven leuker. Een leven waarin je eigen keuzes maakt, passend bij jouw mogelijkheden. We wegen samen met jou af welke risico’s we willen nemen. En wanneer het beter is om je te beschermen.