Logeren bij Kempenhaeghe

Epilepsie kan lastig zijn. Voor jou maar ook voor je ouders en broers en zussen. Woon jij thuis? Dan kan het fijn zijn om af en toe ergens te gaan logeren. In Kempenhaeghe ben je van harte welkom!

 

Leuke dingen doen

Als je in Kempenhaeghe logeert, zorgen we ervoor dat je een leuke tijd hebt. Je doet mee met de geplande activiteiten. En we vragen natuurlijk ook aan jou wat jij graag doet.

Ook jouw ouders en familie kunnen tijdens jouw logeerpartij iets gaan ondernemen. Zo krijgt jullie allemaal wat ontspanning.

Eigen spullen mee

Als je naar ons komt, neem je een koffertje met je eigen spullen mee. Je eigen pyjama en tandenborstel en je medicijnen. Maar ook je knuffel mag mee. Of misschien wel je favoriete dekbed. Samen met je ouders of familie beslis jij wat je meeneemt. In Kempenhaeghe krijg je een eigen kamer.

wij zijn onderdeel van

Het doel van Kempenhaeghe

Wij kijken verder dan jouw epilepsie. Zo zien we oplossingen waar anderen een beperking zien. Het maakt jouw leven leuker. Een leven waarin je eigen keuzes maakt, passend bij jouw mogelijkheden. We wegen samen met jou af welke risico’s we willen nemen. En wanneer het beter is om je te beschermen.