Interview met Maria Boonen.

Wat voor activiteit wil je onder de aandacht brengen.

De Catering. Daar heb ik 30 jaar in gewerkt.

Wat voor doel heeft/had de activiteit.

De deelnemers een lach op hun gezicht brengen en samen met ze werken met veel gezelligheid.

Vanuit wie/wat komt deze activiteit.

De activiteiten komen vanuit de afdeling Vrije tijd,

Voor wie is of was de activiteit bedoeld.

Voor de bewoners. Daar  zorg ik o.a voor de koffie, popcorn maken. enz.

Wat maakte de activiteit juist leuk.

Gezelligheid, samen zijn, alles maakt het leuk.

 

Bekijk dit onderwerp

Voelen

Voel de wind door jouw kleren. Ruik aan bloemen. Of voel hoe appelstroop aan jouw handen blijft plakken. Samen met onze begeleiders maak jij steeds nieuwe dingen mee.

Bekijk dit onderwerp

Werken

Leer bakken bij De Kooksterren. Of steek de handen uit de mouwen op de boerderij. Op Kempenhaeghe is er genoeg werk. Wat past het beste bij jou?

Bekijk dit onderwerp

Bewegen

Bewegen is hartstikke leuk. En iedereen kan het. Ook al zit je in een rolstoel. Onze begeleiders kijken goed naar wat jij kunt en bedenken een speciaal beweegprogramma.

Bekijk dit onderwerp

Leren

Jij wil zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Daarom leren wij jou graag nieuwe dingen. Leer bijvoorbeeld koken. Of hoe je iets kan opzoeken op de computer. We bespreken met jou wat jij wil leren.

Bekijk dit onderwerp

Vrije tijd

Vrije tijd is belangrijk. En op Kempenhaeghe is genoeg te doen. Wij zorgen dat jij niet stilzit. Biljarten, boccia of wandelen: bekijk alles.

Bekijk dit onderwerp

Bewoner aan het woord

“Voor een handicap als bij mij is tegenwoordig altijd wel een oplossing te vinden die ervoor zorgt dat ik me niet hoef te isoleren van mensen en initiatieven.” Lees hier verder.

- Roland Lahaye
wij zijn onderdeel van

Het doel van Kempenhaeghe

Wij kijken verder dan jouw epilepsie. Zo zien we oplossingen waar anderen een beperking zien. Het maakt jouw leven leuker. Een leven waarin je eigen keuzes maakt, passend bij jouw mogelijkheden. We wegen samen met jou af welke risico’s we willen nemen. En wanneer het beter is om je te beschermen.