Jouw dag

Jij gaat naar jouw werk en wil genieten van vrije tijd. Net als ieder ander. Bij Kempenhaeghe is er genoeg te doen. Kom bewegen, maak dingen of bak een taart voor mensen uit de buurt. Kies wat jij het liefst doet en wat bij jou past.

Wat kun je doen?

Maken

Op Kempenhaeghe maken we veel spullen. Denk aan een snijplank met een eigen logo. Of werk mee aan een tapijt van oude spijkerbroeken. Alles wat jij maakt wordt verkocht.

Bekijk dit onderwerp

Voelen

Voel de wind door jouw kleren. Ruik aan bloemen. Of voel hoe appelstroop aan jouw handen blijft plakken. Samen met onze begeleiders maak jij steeds nieuwe dingen mee.

Bekijk dit onderwerp

Werken

Leer bakken bij De Kooksterren. Of steek de handen uit de mouwen op de boerderij. Op Kempenhaeghe is er genoeg werk. Wat past het beste bij jou?

Bekijk dit onderwerp

Bewegen

Bewegen is hartstikke leuk. En iedereen kan het. Ook al zit je in een rolstoel. Onze begeleiders kijken goed naar wat jij kunt en bedenken een speciaal beweegprogramma.

Bekijk dit onderwerp

Leren

Jij wil zoveel mogelijk zelf kunnen doen. Daarom leren wij jou graag nieuwe dingen. Leer bijvoorbeeld koken. Of hoe je iets kan opzoeken op de computer. We bespreken met jou wat jij wil leren.

Bekijk dit onderwerp

Vrije tijd

Vrije tijd is belangrijk. En op Kempenhaeghe is genoeg te doen. Wij zorgen dat jij niet stilzit. Biljarten, boccia of wandelen: bekijk alles.

Bekijk dit onderwerp

Bewoner aan het woord

“Voor een handicap als bij mij is tegenwoordig altijd wel een oplossing te vinden die ervoor zorgt dat ik me niet hoef te isoleren van mensen en initiatieven.” Lees hier verder.

- Roland Lahaye
wij zijn onderdeel van

Het doel van Kempenhaeghe

Wij kijken verder dan jouw epilepsie. Zo zien we oplossingen waar anderen een beperking zien. Het maakt jouw leven leuker. Een leven waarin je eigen keuzes maakt, passend bij jouw mogelijkheden. We wegen samen met jou af welke risico’s we willen nemen. En wanneer het beter is om je te beschermen.