Vrije tijd

Er zijn veel dingen die je bij Kempenhaeghe kunt doen in jouw vrije tijd. Schrijf je in voor één of meer van de activiteiten en doe wat jij leuk vindt.

Clubs

Word lid van een van onze clubs. Hier doen we samen leuke dingen. Er is een biljart- en postzegelclub. Of misschien past wandelen wel beter bij jou. Als je niet kunt lopen dan zijn er ook genoeg mogelijkheden, zoals de muziekmiddag. Sla zelf met de trommelstok of voel de trillingen en hoor het geluid. 

Kom binnenlopen

Je hoeft je niet voor alle activiteiten in te schrijven. Soms kun je gewoon binnenlopen. Er komen bijvoorbeeld af en toe honden op bezoek die je mag aaien. Of clowns met een gekke rode neus. Veel van onze bewoners vinden het ook leuk om te dansen, bijvoorbeeld bij Festival Goetoeve.

Jaarlijkse activiteiten

De jaarlijkse kerstmarkt is een groot succes en ook de Sinterklaasintocht wordt druk bezocht. Niet alleen door onze bewoners. Ook door mensen uit de buurt. Hier verkopen we bijvoorbeeld zelfgemaakte kerststukjes. En ook in de vakanties is er genoeg te doen. Zo verveel jij je nooit.

Dit deden we eerder

Bekijk de agenda

Wij organiseren regelmatig leuke dingen. Zo verveel jij je nooit.

Zingen

“Elke maandagavond zing ik in een koor. Nu zingen we Waar in het bronsgroen eikenhout. En de volgende keer weer een ander lied.”

- Marie Louise

Belangrijk

Een deel van de activiteiten voor vrije tijd zijn gratis. We vieren bijvoorbeeld Kerst of Carnaval of er is een leuk feest. Soms betaal je een bedrag voor lidmaatschap of een toegangskaart. Ook vakanties kosten geld. Informatie over  wie wat betaalt staat op  de algemene website van Kempenhaeghe.

wij zijn onderdeel van

Het doel van Kempenhaeghe

Wij kijken verder dan jouw epilepsie. Zo zien we oplossingen waar anderen een beperking zien. Het maakt jouw leven leuker. Een leven waarin je eigen keuzes maakt, passend bij jouw mogelijkheden. We wegen samen met jou af welke risico’s we willen nemen. En wanneer het beter is om je te beschermen.