Kerstival op Kloostervelden op Zondag 17 december! Komt dat zien!

Kerstival 17 december

 

Twinkel twinkel…

De dagen worden korter, de avonden langer. Een tijd van samenzijn en genieten bij een knisperend haardvuurtje omringt door heerlijk geurende dennenbomen voorzien van fonkelende lichtjes en feestelijke klanken komt er weer aan! Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel en Kempenhaeghe maken zich weer op voor de vervolg editie van ‘Kerstival’! De tweede editie van deze veelzijdige ‘kerstmarkt’ vindt plaats op ZONDAG 17 DECEMBER, van 13.00-17.00uur op Kloostervelden te Sterksel.

Het event is wederom divers opgezet, voor de ultieme genieter van traditionele muzikale klanken & theater in kerstsfeer tot de shopaholic in kerstsnuisterijen!

Verspreid over de Kapel, De Broeders en het buitenterrein van Kloostervelden zal een breed scala van ruim 50 marktkramen & food trucks opgebouwd worden waarbij verenigingen, ondernemers, particulieren en bewoners van Kempenhaeghe spullen of diensten zullen verkopen. Denk hierbij aan kerstdecoratie voor in- en om huis, geschenken, uiterlijke verzorging etc. en zoals vorige editie zal er een foodplein op de boerderij worden gecreëerd.

De succesformule van een kerstmarkt in combinatie met theater en concert blijft intact. Naar hartenlust kan er genoten worden van diverse optredens in De Broeders van onder andere de Fanfare en Slagwerkgroep van de Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel, de Bloe Notes, Gèr van Huis en nieuwe muzikale talenten welke Sterksel rijk is.

Kerstival zal 17 december plaatsenvinden op het Dokter Ruttenpark in de wijk Kloostervelden te Sterksel. Wees welkom vanaf 13.00 uur, neem vrienden en familie mee en geniet met volle teugen, de toegang is wederom gratis.