Terugblik: Valentijnsdag bij de Dr. Eijnattenlaan

Op zaterdag 12 februari, dé zaterdag voor Valentijnsdag reed er een mooie versierde bus met hartjes en lampjes rond in het dorp van Someren.

De verliefde stelletjes van het buitenhuis van Kempenhaege aan de Dr. Eijnattenlaan in Someren werden rondgereden in de ‘All you need is love’ bus. Er werd volop meegezongen met het “all you need is love” lied en de handjes werden verliefd vastgehouden……

En natuurlijk was onze eigen Dr. Love (Rob Hansen) ook aanwezig, en jazeker in dr. Love kostuum om alle bewoners af te leveren bij enkele horecagelegenheden in het dorp. Hier mochten de verliefde stelletjes een gezellig romantisch koffie en/of eet momentje samen beleven.

Wat hebben de bewoners genoten van dit speciale momentje in het dorp en wat was het leuk om dit te mogen begeleiden. Ieder mens heeft liefde nodig, en als we dit dan mogen doen voor onze doelgroep mensen, dan smaakt dit zeker naar meer…… Dus, hopelijk kunnen we volgend jaar nog meer bewoners verblijden met deze spontane actie op Valentijnsdag!!!!