Vrijwilligerswerk bij Kempenhaeghe

Vrijwilligers zijn heel belangrijk voor ons. Ze geven bewoners extra tijd en aandacht die ze verdienen. En het is hartstikke leuk om te doen. Op dit moment werken er meer dan 350 vrijwilligers bij Kempenhaeghe. Wilt u van betekenis zijn voor een ander?

 

Soorten vrijwilligerswerk

De meeste vrijwilligers begeleiden onze bewoners bij ontspannende activiteiten. Denk aan wandelen, fitness of helpen in de manege. Of kom af en toe een kopje koffie drinken met een bewoner. Van fietsenmakerij tot galerie, we zouden het niet hebben zonder vrijwilligers.

Bekijk hier onze vacatures

Vrijwilliger aan het woord

“Het werk is een kei leuk begin van de week. Je voelt je welkom en nuttig. Dat is fijn. Het is prachtig om te doen.”

- Jan van den Eijnden

Maak onze bewoners blij

Vrijwilligerswerk geeft voldoening en energie. Door uw inzet hebben onze bewoners veel meer mogelijkheden. U helpt ze aan een leuke dag of gezellige avond. Hun lachende gezichten bewijzen dat. Om teleurstelling te voorkomen, maken we duidelijke afspraken over wanneer u komt. Hoe vaak u kunt komen helpen, is natuurlijk bespreekbaar. Stuurt u ons een e-mail via het contactformulier. We nemen hierna contact met u op en gaan in gesprek. Is er een match? Dan loopt u eerst een paar keer mee voordat u echt start!

Bekijk hier onze vacatures

Vrijwilliger aan het woord

“Ik geniet van het buiten zijn met de cliënten en de dieren. In een mooie omgeving. Het werk is voor mij een droom die uitkomt. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.”

- Mieke van Hoek
Bezorg bewoners een leuke dag
Krijg energie
Leer nieuwe mensen kennen
Kleine moeite. Groot plezier.

Onze vrijwilligers zijn onmisbaar

Kom kennismaken met onze bewoners en laat u overtuigen.

wij zijn onderdeel van

Het doel van Kempenhaeghe

Wij kijken verder dan jouw epilepsie. Zo zien we oplossingen waar anderen een beperking zien. Het maakt jouw leven leuker. Een leven waarin je eigen keuzes maakt, passend bij jouw mogelijkheden. We wegen samen met jou af welke risico’s we willen nemen. En wanneer het beter is om je te beschermen.